• Mary Beauty
  • image
  • image
  • image

Vase 5
10125, Tallinn

tel +372 653 5366
tel +372 5343 5514
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

E – L 10.00–19.00

P - suletud



JANE IREDALE — LOODUSLIKEL MINERAALIDEL PÕHINEV DEKORATIIVKOSMEETIKA

Terve ja ilus nahk on kahtlemata üks olulisemaid näitajaid, mis kajastab seda, kuidas me iseendasse suhtume ja kuivõrd põhjalikult hoolitseme enda eest. Seejuures tasub alati meeles pidada, et oluline ei ole mitte naha puuduste varjamine kosmeetikakihtide abil, mis üksnes süvendab probleeme, vaid tõesti kvaliteetne ja suure armastusega hoolitsemine selle eest.

Nahahoolduses parema efekti saavutamisel aitab teid looduslikel mineraalidel põhinev dekoratiivkosmeetika jane iredale. Just jane iredale kosmeetika mitte ainult ei rõhuta teie tegelikku loomulikku ilu ja värskust, vaid tekitab ka kõige loomulikumal viisil sisemise tasakaalu ja heaolu tunde.

Kõikide jane iredale kosmeetikatoodete väljatöötamisel on võetud aluseks looduslikud mineraalid, mis mõjuvad tervendavalt naha seisundile ning ei ärrita seda. Jane iredale dekoratiivkosmeetika – see on naha hooldamise jätkamine.

Jane iredale kosmeetika toodi professionaalsele kosmeetikaturule 1994. aastal. Kõik jane iredale kosmeetikatooted on loodud mikroniseeritud mineraalide baasil ning ei sisalda paksendajaid, täiteaineid (nt talki või mineraalõli) ega keemilisi värv- ja säilitusaineid. Seetõttu on need laialt kasutusel parimate salongide, spaakeskuste ja kliinikute poolt kogu maailmas.

Ettevõte Iredale Mineral Cosmetics asutaja ja president Jane Iredale on veendunud, et tõeline meigikunst ei tähenda mitte viimaste moetendentside tuima kopeerimist, vaid oskust avada inimese siseilu, rõhutades tema loomulikku võlu. Ta tõi esimesena kosmeetikaturule looduslikel mineraalidel põhineva dekoratiivkosmeetika vahendite täisvaliku ning sai esimesena aru, kuivõrd perspektiivikas on see suund nahahooldusspetsialistide töös. Jane Iredale töötas oma dekoratiivsarja arendamisel käsikäes maailmatuntud ilukirurgide ja dermatoloogidega.

Tänaseks, olles liider USA mineraalkosmeetika turul, on ettevõte Iredale Mineral Cosmetics esindatud rohkem kui neljakümnes maailma riigis, sealhulgas Suurbritannias, Euroopas, Austraalias ja Kaug-Ida riikides.

PÕHIOMADUSED

Mineraalkosmeetika – see on kosmeetika, mille valmistamisel on kasutatud ainult looduslikke koostisosi, mis on juba iseenesest eeliseks. Mineraalidel põhinev jumestus on kauapüsiv ning seejuures kergesti eemaldatav ükskõik millise näopuhastusvahendi abil. Mikroskoobi all meenutavad mikroniseeritud kristallid kalasoomust, mis katavad naha kihtidena ning moodustavad pinnale kaitsebarjääri, mis võimaldab nahal hingata ja normikohaselt talitleda, ennetades samal ajal keskkonnategurite kahjulikku mõju.

Kontsentreeritud pigment

Mikroniseeritud mineraalidest koosnevad Jane iredale jumestuspõhjad on kontsentreeritud pigmendiks, teisisõnu värvaine osa suurendamiseks ei kasutata tootes täiteaine või paksendaja näol struktuuri raskendavat talki. Tänu sellele tagab jane iredale toote väike kogus suure katmisvõime ning täidab üheaegselt jumestuspõhja, korrektori ja päikesekaitsefaktori ülesande.

Omab põletikuvastast ja rahustavat toimet

Arstid peavad mineraalkosmeetikat absoluutselt antikomedogeenseks, kuna see ei sisalda õli ega moodusta komedoone. Selles kosmeetikas sisalduv tsinkoksiid ja titaandioksiid omavad aga põletikuvastast toimet, vähendavad punetust ja rahustavad nahka. Mineraalid on inertseks keskkonnaks, kus bakterid ei kasva. Mineraalkosmeetika ei ummista poore, võimaldab nahal hingata ning ei põhjusta vinnilöövet.

Minimaalne allergiarisk

Mineraalkosmeetikal põhinev jumestus on soovitatav kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas akne, rosaatsea ja eriti tundliku naha puhul, samuti peale keemilise koorimise või laserlihvimise protseduure. Preparaatide koostises puuduvad lõhnaained, värvained ja säilitusained, mis põhjustavad sageli allergilisi reaktsioone.

Laia spektriga UVA ja UVB kaitse, päikesekaitse SPF20

Mineraalid tagavad kohese kaitse päikesekiirte mõju ja laia kiirgusspektri eest, seejuures ei sisalda need keemilisi elemente. Jane iredale dekoratiivsed kosmeetikavahendid on läbinud ka FDA labori niiskuskindluse testi.

Kauapüsiv jumestus

Tavaline meik ei ole alati kauapüsiv isegi optimaalsetes kliimatingimustes, rääkimata kõrgest niiskustasemest. Mineraalkosmeetika on oluliselt püsivam. See imab väga hästi niiskust ning lisaks sellele absorbeerib rasvu, ennetades ebameeldiva läike teket. Mineraalkosmeetika kandmisel puhtale niisutatud nahale haakuvad mikroniseerimise protsessi läbinud mineraalosakesed omavahel ning moodustavad kaitsekihi. Tulemusena jumestus ei valgu laiali, ei rullu nahal kokku ning puudub vajadus seda päeva jooksul kohendada.

Jane iredale kosmeetikat on võimalik soetada Mary Beauty ilusalongis (Vase 5).