• image
  • image
  • Mary Beauty
  • image

Vase 5
10125, Tallinn

tel +372 653 5366
tel +372 5343 5514
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

E – L 10.00–19.00

P - suletud



KERASTASE KOSMEETIKA, PRANTSUSMAA

Kerastase — see on maailma üks juhtivatest juuksehooldusvahendite tootjatest. Nende kosmeetikatooted koosnevad teaduse uusimate saavutuste viljadest ja naturaalsetest looduslikest koostisainetest.

Prantsuse kosmeetika bränd Kerastase tuli avalikkuse ette esmakordselt 1964. aastal. Keemik Francois Dalle töötas välja täiesti uudsed vahendid problemaatiliste juuste hooldamiseks. Esimestel aastatel kasutati Kerastase kosmeetikatooteid ainult ilusalongides, kus teostati kõõma eemaldamise ja juuste liigse rasvasuse vähendamise protseduure. Kuivade juuste ravimiseks mõeldud toodete esimene valik jõudus salongidesse 1980. aastal. Tundlikke kuivi juukseid toitev mask oli selle brändi järjekordseks innovatiivseks tooteks. Tänapäeval kuulub Kerastase kaubamärk L’Oreali kontsernile.

Kerastase kosmeetika kuulub pikkade juuste mitmekülgse hoolduse vahendite gruppi.

Selle prantsuse kosmeetikatoodete ettevõtte kogu toodang kuulub täielikult „Lux“-klassi. Kerastase šampoonid ja maskid on välja töötatud juuste ravimiseks ja hooldamiseks. Nende valimisse tuleb suhtuda väga individuaalselt. Kerastase juuksehooldusvahendeid turustatakse seeriaviisiliselt.

Kerastase vahendite kasutamine annab parima tulemuse ja efekti siis, kui jälgitakse soovitatud protseduure. Selles on tavaliselt kolm etappi: puhastamine, hooldus ja soengutegemise aegne hooldus. Pesu ajal vannitatakse juukseid Kerastase ravišampooniga. Juuste ja peanaha hooldamise preparaadid stimuleerivad ja tõhustavad tervendavaid protsesse. Vahendid, mida kasutatakse soengu tegemisel, kaitsevad juukseid kahjulike välismõjude eest. Erinevate protseduuride kestvus varieerub 25 kuni 40 minutini. Juuste tüübist ja olukorrast lähtuvalt otsustab spetsialist, milliseid vahendeid vajavad just teie juuksed. Valitakse sobiv Kerastase šampoon, mask, kosmeetilised ja soenguhooldusvahendid. Kõigi protseduuride käigus tehakse ka peanaha massaaži.

Kerastase juuksehooldusvahendeid kasutatakse ilusalongides laialt üle kogu maailma, Kerastase naha- ja juuksehoolduse toodete täielik valik alates šampoonidest kuni erinevate maskideni, aga samuti klientide positiivne tagasiside, on võimaldanud Kerastase toodetel jõuda professionaalse juuksekosmeetika turuliidri positsioonile.



Kerastase kosmeetikat on võimalik soetada Mary Beauty ilusalongis (Vase 5).